Follow @thailandgekclub

zaterdag 10 augustus 2013

Mind Your Step

De meeste dromen zijn bedrog.....Maar één keer in de zoveel tijd,komen dromen uit! Het zijn zenuwslopende weken geweest die achter ons liggen en dan is er het mooiste wat er te horen is als we op Schiphol staan de monotone stem die verschillende malen tegen ons zegt "Mind Your Step!", Mind Your Step!"........ Maar nog fijner in de oren klinkt het een paar uur later in het vliegtuig "Cabin Crew, prepare for landing ".Maar eerst nam Wilma nog een massage op Schiphol voor de het vliegtuig instapte.

De landing op Suvarnabhumi International Airport

We leunen met ons hoofd tegen om kleine raampjes van het China Airlines vliegtuig om zoveel mogelijk van ons mysterieuze en magische Thailland te zien, alsof het onze keer was. Rijstvelden, autowegen en klongs met hier en daar een gouden tempel die schittert in de opkomende ochtendzon. Ons retrofit toestel maakt met zijn wielen nu contact met Suvarnabhumi het Goudenland en ik zie uit het raampje de kenmerkende terminal met zijn bogen voorbij glijden en we komen om korte tijd later met een schok tot stilstand te komen. Het eerste wat we doen is naar de douane wat vreselijk lang duurde en onze bagage ophalen .Op het moment dat we voor een taxi de aankomthal verlaten, komt ons de klamme vochtige warmte tegemoet.Kort daarna rijd de taxichauffeur van onze minivan naar de tolweg en dan planken maar, want Wilma mijn creatieve feestneus met een groot hart voor Thaise minderbedeelden wilde direct door naar Pattaya. waar we verblijven in Basaya Beach hotel.

Pattaya

Onze kamer waser niet om 10.00 uur, we kregen eerst een andere kamer,ik vond het wel prima zo, maar Wilma niet, binnen een paar minuten klonk het in het hotel...Wilma regelt het wel en we kregen een suite. Direct onze zwemkleding aan en naar het heerlijke zwembad waar we genoten van een heerlijk cocktail en springrolls, die had ik eerlijk gewonnen met een zwemwedstrijd, Wilma wilde oefenen voor een komende wedstrijd tegen Gavin. Wat cola en wiskey gehaald bij Tops aan de overkant, en meteen boven even naar de bowling gekeken waar Gavin heen wil. Toen een eindje gelopen en ook Soi 6 ingelopen waar we aan het eind van de vakantie verblijven, en door gelopen naar Royal Garden Plaze shopping waar we een Japans ijsje naar binnen werkte, niet zo bijzonder. We liepen naar de achteruitgang op de Second rd en zagen dat en kort en krachtig had geregen, en was net opgehouden, we zagen aan de overkant van de weg een massage salon met de naam Golden Fingers, en we hebben het gestet en de voet en nek massage was een van het betere werk.

Weer door lopen naar de voormalige Welcome in Thailand markt, wat nu vernieuwd is, en een bezoek aan de toiletten gebracht poepoe is moest nodig. Door gelopen naar Central en toen waren mijn nekspiere weer overbelast, dus een nek-schouder en een tok-sin massage genomen, toen we klaar waren naar de foodcourt binnen ik had honger als een paard, en nu ben ik in Thailand ik koos geen Thais maar een donner broodje. En naar de 4e etage naar Hanika beatysalon waar we beide een schoonheidsbehandeling namen want we moeten er wel goed uitzien als we de nieuwe woning van Rene in Bangkok binnenkort gaan bezoeken.
Groeten uit een door de russen overspoelde Pattaya, Wilma en Rob http://thailandgek.actieforum.com/
Een reactie posten