Follow @thailandgekclub

zaterdag 20 februari 2016

Thai AirAsia gaat praten met Thai Airways International

  • Olleke Bolleke hoefde niet na te denken over het vullen van het winkelwagentje, dat deed de familie wel, maar gek toen er moest worden afgerekend ze allemaal een andere kant opkeken, en het leek alsof ze niet in de gaten hadden dat Olleke Bolleke moest afrekenen. Gelukkig bleef er nog genoeg over in zijn knip om de Bangkok Kok Post te kopen, hobbelend op de tweebaansweg las hij: De succesvolle en winstgevende budgetmaatschappij Thai AirAsia praat volgende week met Thai Airways International (THAI

  • Reebok lanceert op tuk-tuk ge├»nspireerde sneakers

  • Isaan: “Olleke Bolleke”, riep zijn meisje en ze verscheen op de veranda in een dunne sarong die boven haar borsten was vastgeknoopt. “Come, ab naam? Olleke Bolleke wist niet goed wat te doen en vond het verstandiger om eerst maar eens even te wachten totdat de opdracht een beetje duidelijker was geworden.

    tags: fever

  • “Tilak, good morning”, riep de Thailandgek Olleke Bolleke haar tegemoet terwijl hij met zijn hand gebaarde dat ze naar hem toe moest komen. “Good morning darling”, groette ze opgetogen terug en liep meteen naar hem toe.

Posted from Diigo. The rest of my favorite links are here.

Een reactie posten