Follow @thailandgekclub

zaterdag 27 februari 2016

Thaise oogartsen helpen Nepal

  • Dertien Thaise oogartsen en geregistreerde verpleegkundigen hebben in Nepal geholpen bij oogoperaties aan staar, onder leiding van dr Pornchai Simaroj van Ramathibodi Hospital.Dertien Thaise oogartsen en geregistreerde verpleegkundigen hebben in Nepal geholpen bij oogoperaties aan staar, onder leiding van dr Pornchai Simaroj van Ramathibodi Hospital.

    tags: thailand nepal

  • Minister van Transport Arkhom Termpittayapaisith zei vrijdag de bouw van de 138km weg van Dawei diepzeehaven (in Myanmar) naar Ban Phu Nam Ron in Kanchanaburi moet worden uitgesteld.

  • Nok Air hervat volgende maand de uitvoering van al zijn vluchten. Directeur Patee ontkent een gerucht dat de recente annuleringen van vluchten het gevolg waren van het vertrek van piloten. Tot het eind van de maand vervallen nog eens)20 vluchten.

    tags: air

  • Olleke Bolleke hoefde niet na te denken over het vullen van het winkelwagentje, dat deed de familie wel, maar gek toen er moest worden afgerekend ze allemaal een andere kant opkeken, en het leek alsof ze niet in de gaten hadden dat Olleke Bolleke moest afrekenen. Gelukkig bleef er nog genoeg over in zijn knip om de Bangkok Kok Post te kopen, hobbelend op de tweebaansweg las hij: De succesvolle en winstgevende budgetmaatschappij Thai AirAsia praat volgende week met Thai Airways International (THAI

Posted from Diigo. The rest of my favorite links are here.

Een reactie posten