Follow @thailandgekclub

zaterdag 5 maart 2016

Groeten vanuit #Chinatown #Thailand

 • In Bangkok troffen de rechercheurs nagemaakte brillen van onder meer Oakley, Ray Ban, Louis Vuitton en Christian Dior aan. Twee Chinezen die zich in het gebouw bevonden zijn aangehouden. Zij worden ervan verdacht de brillen naar Thailand te hebben gesmokkeld.

 • .De Rechtbank veroordeelde donderdag de "popcorn schutter" Vivat Yodprasit (25) tot 37 jaar in de gevangenis voor de 2014 schietpartij in Laksi kruising van Bangkok

  tags: popcorn

 • boat trip from thailand to china

  tags: china

 • Traditioneel sprenkelen mensen als zegening alleen een beetje water over de handen van hun ouders enz. enz., maar dat zie je alleen nog maar ik kleine dorpen. Ook een traditie is het van Kees Braat aka Printen om tijdens de Songkran lekker thuis te blijven als ik het goed heb.

  tags: water thailand

 • Dertien Thaise oogartsen en geregistreerde verpleegkundigen hebben in Nepal geholpen bij oogoperaties aan staar, onder leiding van dr Pornchai Simaroj van Ramathibodi Hospital.Dertien Thaise oogartsen en geregistreerde verpleegkundigen hebben in Nepal geholpen bij oogoperaties aan staar, onder leiding van dr Pornchai Simaroj van Ramathibodi Hospital.

  tags: thailand nepal

 • Minister van Transport Arkhom Termpittayapaisith zei vrijdag de bouw van de 138km weg van Dawei diepzeehaven (in Myanmar) naar Ban Phu Nam Ron in Kanchanaburi moet worden uitgesteld.

 • Reebok lanceert op tuk-tuk ge├»nspireerde sneakers

 • Isaan: “Olleke Bolleke”, riep zijn meisje en ze verscheen op de veranda in een dunne sarong die boven haar borsten was vastgeknoopt. “Come, ab naam? Olleke Bolleke wist niet goed wat te doen en vond het verstandiger om eerst maar eens even te wachten totdat de opdracht een beetje duidelijker was geworden.

  tags: fever

 • “Tilak, good morning”, riep de Thailandgek Olleke Bolleke haar tegemoet terwijl hij met zijn hand gebaarde dat ze naar hem toe moest komen. “Good morning darling”, groette ze opgetogen terug en liep meteen naar hem toe.

 • Een nieuwe tunnel in Bangkok moet er voor zorgen dat regenwater sneller wordt afgevoerd. Er wordt keihard gewerkt aan een nieuwe tunnel in Bangkok die ervoor moet zorgen dat regenwater sneller wordt afgevoerd.

 • Er komt nu ook een Terminal 21 in Korat en Pattaya, Terminal 21 komt op de hoek van de Sukhumvit Road en Asok-Montri Road in Pattaya en Nakhon Ratchasima (ook wel Korat genoemd).

  tags: bangkok

 • 14 februari Valentijnsdag een mijlpaal, want dan gaat er proefgedraaid worden met de nieuwe terminal

  tags: terminal phuket

 • “Have fish tilak, number one in Isaan”, antwoordde ze met haar mond vol. De rest van de familie at en dronk en bestede geen aandacht aan de “Farang”, het leek wel of hij er niet was. “You have egg?”, vroeg hij opgelucht.Hij had in ieder geval iets bedacht dat ze hier waarschijnlijk wel hadden en wat hij wel kon eten. Zijn meisje plaatste haar bordje voor zich neer en sprong op. Ze verdween achter het huis vanwaar ze even later terug keerde met drie verse eieren. “We have good chicken on farm, many new egg every day”, kakelde ze terwijl de eieren in dezelfde gedeukte pan verdwenen waar even tevoren de rijst in was gekookt. Terwijl hij naar het borrelende witte water in de pan keek dreven zijn gedachten driehonderd kilometer naar het zuiden. Biefstuk met friet, tomatensoep, balletje gehakt met andijviestamp en Hollandse Nasi Goreng. Ach, het was maar voor een paar dagen en dit was toch wel iets wat veel van die drankorgels in Pattaya nooit zouden zien.

 • Sergei Dmitriev(30) en Dmitry Kuryanov(48) twee Russische toeristen, die bij het eiland Koh Phi Phi Lee aan het duiken waren, zijn gisterochtend ernstig gewond geraakt toen ze overvaren werden door een speedboot. Ze werden geraakt door de schroef van de boot.

  tags: duiken phi

 • De politieagent van het Thung Song Hong bureau die eind januari een eind aan zijn leven maakte, stond onder grote druk van het hoofd van zijn bureau, zegt een openbare aanklager die de agenten van het bureau Thung Song Hong goed kent omdat hij al 20 jaar met hen werkt.

  tags: police thailand

 • De zes luchthavens Suvarnabhumi, Don Mueang, Phuket, Chiang Mai, Chiang Rai en Hat Yai hebben vorig jaar een kleine 110 miljoen passagiers verwerkt (aankomst en vertrek), een stijging met 21,3 procent

 • Onder de aanwezige gasten waren er 7 personen die nog geen 20 jaar oud waren, bij 32 personen werden ingerekend wegens het gebruikt van verdovende middelen ook werden er 2 zakken met Ketamine poeder op de vloer van de Pub gevonden

  tags: pattaya

Posted from Diigo. The rest of my favorite links are here.

Een reactie posten