Follow @thailandgekclub

donderdag 6 oktober 2016

Nakhon Pathom นครปฐม brand op oude markt

  • Een kwart van de 113 jaar oude markt Bang Luang in Nakhom Pathom welke ook een populaire locatie voor opnames van veel tv-series was, is woensdagochtend door een grote brand verwoest.

  • De ambulance was met grote spoed naar het Viharn Phra Monkhon Bophit gereden en hadden terplekke CPR op haar toegepast voordat de onfortuinlijke vrouw naar het ziekenhuis werd gebracht. De 30-jarige olifant werd beschreven als een goedaardig dier dat nog nooit iemand eerder had gekwetst in al die jaren dat het bij de ruïnes werkte.

  • Over het algemeen zijn de wegen in Thailand prima in orde. Maar de trottoirs van Thailand zijn berucht vanwege de enorme gaten die er in zitten en meestal ook jarenlang blijven zitten. Het interesseert de meeste Thai geen moer, want die hebben toch een broertje dood aan lopen. En blijkbaar is niemand verantwoordelijk voor de trottoirs, als er ergens een gebouw word neer gezet, dan word er door de eigenaar(s) tevens een trottoir aangelegd. Zo kan je zien de als je over de trottoirs gaat probeert te lopen ze allemaal verschillende hoogtes en kleuren hebben.

Posted from Diigo. The rest of my favorite links are here.

Een reactie posten