Follow @thailandgekclub

zaterdag 26 november 2016

Eindejaars kortingen in grootwinkelbedrijven van Thailand

  • Evenals vorig jaar biedt de regering dit jaar een belastingaftrek van 15.000 baht aan voor inkopen gedaan tijdens het eindejaar seizoen. Negen grootwinkelbedrijven sluiten zich daarbij aan door van 15 december tot 4 januari kortingen te bieden. De actie wordt gevoerd onder de slogan Ruam chai chuai Thai rap pi mai (Gezamenlijk helpen om het Nieuwjaar in Thailand te verwelkomen.)

  • Het Nationaal Park, Wildlife and Plant Conservation Department (NPWPCD) heeft het verzoek van Eagle Track Co in Chiang Mai voor de aanleg van een zip-line in nationaal park Doi Suthep-Pui en bosreservaat Mae Rim afgewezen vanwege de potentiĆ«le gevaren van een zip-line en de juridische vraag of het bos voor dat doel mag worden gebruikt.

  • Is het dan toch waar wat ze over Thaise mannen zeggen, het zijn rokkenjagers!70 procent van de Thaise mannen heeft blijkbaar meerdere geheime seksuele relaties en heeft een mia noi en 45 procent maakt zich schuldig aan geweld tegen hun echtgenote.

  • Gisteren zijn een tweeling, een jongen en meisje met elkaar in de provincie Ang Thong volgens oude gewoonten en overtuigingen met elkaar getrouwd.De ceremonie werd in het oude Chalerm Prakiat gebouw voltrokken met alle attributen die bij een echte Thaise bruiloft behoren.

  • Vijf hoge politiefunctionarissen van het bureau Lat Krabang in zijn overgeplaatst nadat een gecombineerde eenheid van agenten en soldaten vrijdagavond een gokgelegenheid in hun werkgebied had opgerold.

    tags: geld thailand

Posted from Diigo. The rest of my favorite links are here.

Een reactie posten