Follow @thailandgekclub

dinsdag 28 februari 2017

Vrouw van

 • De Crime Suppression Division (recherche) heeft een 34-jarige transgender vrouw in Kanchanaburi opgepakt die zei een medium voor geesten te zijn. Volgens haar goedgelovige slachtoffers heeft ze als Muang Kaew Princess een fortuin van 60 miljoen baht vergaard aldus Pol Maj Gen Suthin.

 • Terwijl Steef doorzijn toilettas heenging vond hij het pakje Kamagra dat hij tijdens zijn laatste vakantie in Pattaya gekocht had. "Je wist nooit zeker of je na een paar flessen bier wel een stijve kon krijgen en dan zou zo'n blauwe diamand goed van pas kunnen komen!", was zijn gedachte geweest toen hij de straatverkoper vijfhonderd Baht overhandigde

 • De smogoverlast in het Noorden zal dit jaar waarschijnlijk voor Kees "Trump" Braat minder ernstig zijn dan voorgaande jaren dankzij ‘neutraal’ weer dat niet te droog en mistig is.

 • Je bent een echte Thai als je schaamteloos uit je neus vreet

 • Da’s nog eens wat anders dan een straat die je naam draagt. Astronoom Singto Pukahuta († 2007),voormalig president van de Thai Astronomical Society (TAS), valt de eer te beurt dat een planeet, zij het een kleintje, naar hem is vernoemd. De International Astronomical Union besloot een week geleden op verzoek van de TAS om de 1989 CN (6125) naar hem te vernoemen.

 • Nivea Thailand doneerd 2000 parasols in Pattaya en Jomtien

  tags: pattaya

 • Vrouwen die in moeilijkheden verkeren, met name slachtoffers van mensenhandel in het buitenland, kunnen via een mobiele applicatie (app) hulp vragen aan het Women’s Affairs and Family Development Department (DWF). De Ying Thai (Thaise vrouwen) biedt ook hulp wanneer vrouwen in het buitenland willen wonen en werken.

  tags: app

 • Thaise schoolboeken worden volgend schooljaar niet meer gratis aan leerlingen van het basis en middelbaar onderwijs gegeven, maar ze gaan die lenen.

  tags: onderwijs thailand

 • Renethai op de Pattaya Prikpagina/ Pattaya forum: Nou Peter A is zeer zeker geen beruchte pedofiel , want anders zou hij al veel eerder aangepakt zijn . Ik heb hem vorige week nog aan de telefoon gehad en hem gezegd dat hij op 14 Oktober in de uitzending zit

Posted from Diigo. The rest of my favorite links are here.

Een reactie posten