Follow @thailandgekclub

donderdag 25 mei 2017

Harley-Davidson bouwt fabriek in Rayong Thailand

 • De Thaise Harley-Davidson fabriek die gevestigd wordt in Rayong, gaat in de beginfase werk bieden aan honderd arbeiders en zal eind dit jaar open gaan.
 • Onderzoeker Warut Siriwut toont de zwemmende duizendpoot aan de faculteit wetenschappen, Chulalongkorn University, afgelopen woensdag. Een researchteam van de Chulalongkorn universiteit heeft een 2017 Top Ten New Species Award in de wacht gesleept
 • De waterautomaten die met osmose-techniek veilig drinkwater leveren, zijn minder veilig dan gedacht. Uit een onderzoek in 2016 van het Department of Public Health is gebleken dat 40 procent van de automaten water leveren dat niet voldoet aan de kwaliteitseisen voor drinkwater
 • De Thaise regering is er veel aan te doen om illegaal gebouwde accommodaties en landjepik tegen te gaan. Nu is de provincie Kanchanaburi aan de beurt en illegale vakantieparken worden gesloopt.
 • Met grof geweld hebben twee mannen een ATM van de Siam Commercial Bank in Phetchaburi geplunderd. Ze braken de automaat aan de achterkant open en haalden er 2,1 miljoen baht uit. De politie zei dat de dieven dozen meenamen van 500- en 1000-bath maar ze lieten een doos van 100 baht achter.
  tags: atm bank
 • Amsterdamse wijkagente draagt hoofddoek tijdens werk
 • Thai met weinig geld, dus de minima kunnen uiterlijk tot morgen een aanvraag kunnen doen voor een extra bijstandsuitkering. Maar diegene die dat niet doen zijn te laat en krijgen geen uitkering. Voor de uitkering hebben zich al 12.146.211 personen opgegeven.
 • DE THAISE TANDARTSEN GAAN VANDAAG IN CONCLAAF MET HET THAISE KABINET INZAKE RÖNTGEN APPARATUUR
 • Het skelet, dat bewaard is gebleven in een rots, werd ontdekt toen bewoner Viroj Pinsok bij de Tham Khunjon waterval aan het graven was
 • De verkoper Sanya Janlertthana (53) heeft op de Klong Toey markt drie van zijn klanten beschoten en gewond. De man was kwaad omdat ze hun vuile bordjes niet terugbrachten naar zijn kippenstal vanaf de plaats een stuk verder, waar ze gegeten hadden
  tags: thailand tip
 • De logo’s zijn aangebracht op de vleugels en riem van de Gurada, een mythisch wezen, half mens half adelaar. Het is een van de vele beelden waarmee het crematorium wordt versierd.
 • KANCHANABURI - Twee luxe drijvende vlotten, voornamelijk voor buitenlandse bezoekers, werden dor een vlammen zee verwoest op zondagavond in Vajiralongkorndam, met ee schade van 10 miljoen baht. De politie Luitenant Kriangkrai Sangkhan, van het Sangkhla Buri politiebureau, zei dat de brand uitbrak gisteravond en dat het twee vlotten waren en niet een zoals men doorgaf, de vlotten stonden 200 meter uit elkaar.
  tags: brand
 • Aeroflot-passagiers zwaargewond door turbulentie
 • De nieuwe bus van en naar de luchthaven heeft een ticket prijs die nog aantrekkelijker want die is slechts 30 Baht voor de gehele lengte van de route.
 • Taxichauffeur (44) Khamkhuncharoen Khonchaturas, uit Nakhon Ratchasima is gisteren in Nonthaburi aangehouden op verdenking van de aanranding van een Braziliaanse vrouw (23) in Suphan Buri. De man blijkt al tweemaal eerder passagiers seksueel te hebben lastig gevallen.
  tags: thailand
 • While performing duty as a member of Medical Services Department Mobile Unit Fourth Group , 1967,the writer workrked under the supervision of Dr.Chamroon Siriphan ,Director of Lamphun Hospital ,covering the area of Amphurs (District) Amnatcharoen ,Phana and Lerngnoktha , in Chagwad (Province) Ubokrajathani . The population of these three Amphurs (Districts) is about three hundred thousand . In his capacity as the only psychiatrist on the team , the writer happened to become interested in a grop of symptoms very often referred to by the villagers .This symptom was encountered during the night of the first day of arrival at the Class I Health Station at Amphur (District) Amatcharoen ,when a 30 year old female patient was brought in with symptoms of confusion. The relatives gave history of first suspectin g that she had been possesed (entered) by aphii pob ,(spirit), for which reason they had called in a spirit doctor tko drive off the spirit ,before coming to see a physician , but since the ghost refused to depart she was brought in for treatment . The patient had low fever and she was treated symptomatically and given Meprobamate. She improved and returned hame after a two day stay .It was the that this reporter decided to plan a detailed study of that which is called phii pob. What is it ,actually ? Why is there a belief in this sort of thing all over ? At least this study will attempt to reflect the concept of and belier in phii pob (spirits) (as held by those in the northeast of Thailand)
  tags: netflix
 • (ปีที่8) วันที่ 10-11 Juni พลาดไม่ได้นะจ้ะ Toegang en parkeren is GRATIS! TMG Partycentrum Sumatrastraat 22, 1335 JM Almere
 • CHONBURI:- Gistermorgen om 05:00 uur kwam de 45-jarige KhunSornwat Homsuwan te overlijden toen hij
 • Douaneambtenaren zijn meestal wel wat gewent, maar nu keken ze echt gek op, want ze betrapten de man Nithinon Srithaniyanan (25) op het smokkelen van sperma. Ja dat is wel vreemd want als er gesmokkeld wordt aan de grens met Laos is het altijd drugs. De man liep donderdag in de grenspost van de Thai-Lao Friendschip brug tegen de lamp toen hij een kleine tank met stikstof bij zich had waarin menselijke sperma zat.
 • De gemeente Bangkok (BMA) heeft zich bedacht en het totaalverbod op straatvoedsel terug gedraaid.
Posted from Diigo. The rest of my favorite links are here.
Een reactie posten