Follow @thailandgekclub

dinsdag 2 mei 2017

Veerboot Pattaya en Hua Hin kaarten online bestellen, en Pattaya NIEUWS

Veerboot Pattaya en Hua Hin kaarten online bestellen

https://www.thailandgek.com/t2514-1-januari-cadeau-voor-minima-en-start-ferry-pattaya-en-hua-hin

De kaartjes voor de voor de veerboot tussen Pattaya en Hua Hin kunnen nu ook online gereserveerd worden.
De boot vertrekt vanaf Pattaya Bali Hai Haven om 10.30 uur en arriveert om 13.30 uur in Hua Hin

Thailand, die van mij is anders! Ze was echt geen gogo girl

https://www.thailandgek.com/t2645-thailand-die-van-mij-is-anders-ze-was-echt-geen-gogo-girl

Terwijl Steef door
zijn toilettas heenging vond hij het pakje Kamagra dat hij tijdens zijn laatste vakantie in Pattaya gekocht had. "Je wist nooit zeker of je na een paar flessen bier wel een stijve kon krijgen en dan zou zo'n blauwe diamand goed van pas kunnen komen!", was zijn gedachte geweest toen hij de straatverkoper vijfhonderd Baht overhandigde

Nivea Thailand doneerd 2000 parasols in Pattaya en Jomtien

https://www.thailandgek.com/t2639-nivea-thailand-doneerd-2000-parasols-in-pattaya-en-jomtien

Nivea Thailand doneerd 2000 parasols in Pattaya en Jomtien

SBS6 : Undercover in Thailand Peter A

https://www.thailandgek.com/t921-sbs6-undercover-in-thailand

Renethai op de Pattaya Prikpagina/ Pattaya forum: Nou Peter A is zeer zeker geen beruchte pedofiel , want anders zou hij al veel eerder aangepakt zijn . Ik heb hem vorige week nog aan de telefoon gehad en hem gezegd dat hij op 14 Oktober in de uitzending zit

Zelfmoord door sprong van etage in Pattaya

http://www.thailandgek.com/t971-zelfmoord-door-sprong-van-etage-in-pattaya

Het winkelend publiek zal de avond van 1 december nog lang blijven heugen, toen om 23:15 een Fransman het in zijn hoofd haalde om vanaf de 6e verdieping de dood tegemoet te springen, was het de vorige week nog gelukt om een Engelsman met hetzelfde voornemen op andere gedachte te brengen, dit keer de Fransman zonder meer.

Eindejaars koringen in grootwinkelbedrijven van Thailand

http://www.thailandgek.com/t2514-1-januari-cadeau-voor-minima-en-start-ferry-pattaya-en-hua-hin

Evenals vorig jaar biedt de regering dit jaar een belastingaftrek van 15.000 baht aan voor inkopen gedaan tijdens het eindejaar seizoen. Negen grootwinkelbedrijven sluiten zich daarbij aan door van 15 december tot 4 januari kortingen te bieden. De actie wordt gevoerd onder de slogan Ruam chai chuai Thai rap pi mai (Gezamenlijk helpen om het Nieuwjaar in Thailand te verwelkomen.)

Medische behandelingen in Thailand

http://www.thailandgek.com/t889-medische-behandelingen-in-thailand

Langzamerhand woord ook in Thailand de regelgeving steeds zwaarder.
Wat je hierbij wel moet afvragen is dit wel het voordeel van het publiek.

Zoals velen van jullie weten ben ik werkzaam als Podotherapeut hier in Pattaya. 10 % van de Thaise bevolking heeft suikerziekte
(bij Aziatische volken is kans op suikerziekte hoger (DNA)

Bowlen in Pattaya Jan Kok

http://www.thailandgek.com/t394-bowlen-in-pattaya

Video van Jan Kok. Aalsmeer Een bowling wedstrijd
.

Basaya Beach Hotel Pattaya

http://www.thailandgek.com/t791-basaya-beach-hotel-pattaya-thailand-gek-club

Mind Your Step
De meeste dromen zijn bedrog.....Maar één keer in de zoveel tijd, komen dromen uit! Het zijn zenuwslopende weken geweest die achter ons liggen en dan is er het mooiste wat er te horen is als we op Schiphol staan de monotone stem die verschillende malen tegen ons zegt "Mind Your Step!", Mind Your Step!"........ Maar nog fijner in de oren klinkt het een paar uur later in het vliegtuig "Cabin Crew, prepare for landing ".Maar eerst nam Wilma nog een massage op Schiphol voor de het vliegtuig instapte.

Terminal 21 in Bangkok, Pattaya en Korat

http://www.thailandgek.com/t1641p75-een-maand-in-bangkok

Er komt nu ook een Terminal 21 in Korat en Pattaya, Terminal 21 komt op de hoek van de Sukhumvit Road en Asok-Montri Road in Pattaya en Nakhon Ratchasima (ook wel Korat genoemd).

Terug van weggeweest: Die van mij is anders door JIELUS HENDRIK KUIJNTJES#7139

http://www.thailandgek.com/t2129-terug-van-weggeweest-die-van-mij-is-anders-door-jielus-hendrik-kuijntjes

“Have fish tilak, number one in Isaan”, antwoordde ze met haar mond vol. De rest van de familie at en dronk en bestede geen aandacht aan de “Farang”, het leek wel of hij er niet was. “You have egg?”, vroeg hij opgelucht.Hij had in ieder geval iets bedacht dat ze hier waarschijnlijk wel hadden en wat hij wel kon eten. Zijn meisje plaatste haar bordje voor zich neer en sprong op. Ze verdween achter het huis vanwaar ze even later terug keerde met drie verse eieren. “We have good chicken on farm, many new egg every day”, kakelde ze terwijl de eieren in dezelfde gedeukte pan verdwenen waar even tevoren de rijst in was gekookt. Terwijl hij naar het borrelende witte water in de pan keek dreven zijn gedachten driehonderd kilometer naar het zuiden. Biefstuk met friet, tomatensoep, balletje gehakt met andijviestamp en Hollandse Nasi Goreng. Ach, het was maar voor een paar dagen en dit was toch wel iets wat veel van die drankorgels in Pattaya nooit zouden zien.

Meer dan 30 tieners werden gearresteerd tijdens gekostumeerd feest in Pattaya#7125

http://www.thailandgek.com/t2124-meer-dan-30-tieners-werden-gearresteerd-tijdens-gekostumeerd-feest-in-pattaya

Onder de aanwezige gasten waren er 7 personen die nog geen 20 jaar oud waren, bij 32 personen werden ingerekend wegens het gebruikt van verdovende middelen ook werden er 2 zakken met Ketamine poeder op de vloer van de Pub gevonden

Vogelgriep in Patttaya....nee toch?

http://www.thailandgek.com/t2061-vogelgriep-in-patttaya-nee-toch

Vijf eendeneieren, op de Rong Klue markt (Sa Kaeo) in beslag genomen, zijn vernietigd uit angst voor vogelpest. In twee provincies in Cambodja is die ziekte uitgebroken.

Theo van Cafe Verschoor heeft een nepperd

http://www.thailandgek.com/t2036-back-to-the-futuretheo-van-cafe-verschoor-heeft-een-nepperd

Back to the Future: Elk jaar is er een borrelmiddag voor Thailand gangers in Cafe Verschoor in Rotterdam. Theo is weer bezig: Delfshaven op stelten Mensen blijven staan. Overal jaloerse blikken, nee hij maakt geen voettocht naar Pattaya want hij de pest aan lopen, maar hij heeft een heuse Bugatti, als Thailandganger koos hij wel voor een neppert.

Back to the Future: Andre Machielsen 1988

http://www.thailandgek.com/t1486-renethai-en-dj-cor-bezochten-mini-siam#6742

Aan alles is gedacht, en alles moet van Bakker en Machielsen echt lijken. Daarom is ook al een afspraak gemaakt met een dierenhandel om in de krokodillenvijver baby- krokodillen te laten zwemmen. Worden ze te groot, dan levert de handelaar gewoon nieuwe.... Imposant is verder de enorme hoeveelheid tempels, die over het terrein verspreid zijn.

Belgische vrouw drijft vijf uur in de zee

http://www.thailandgek.com/t1997-belgische-vrouw-drijft-vijf-uur-in-de-zee#6626

Luitenant kolonel Thanakorn Pattananankaew, van de toeristenpolitie op Koh Samui, zei dat juffrouw Haegeman op vakantie was met haar vriendje en het paar had tot het ochtendgloren op de Full Moon Party op Koh Phangan gefeest alvorens zij terugkeerden naar hun accommodatie op Samui

Koh Lan bezwijkt onder aanhoudende toeristen stroom

http://www.thailandgek.com/t1771-koh-lan-veel-smerigheid-en-vol-strand#6450

Volgens de directeur van luchthaven U-tapao hersteld het vliegverkeer uit Rusland weer. Dit jaar arriveren naar verwachting 40.000 Russen, volgend jaar worden er 60.000 verwacht. In totaal verwacht de luchthaven dit jaar 250.000 passagiers. De luchthaven heeft nu een capaciteit van 780.000 passagiers. Pattaya ontvangt dit jaar geschat zo'n 9,2 miljoen toeristen.Thans is een nieuwe terminal in aanbouw om een tsunami aan Chinezen te mogen ontvangen.

Thailand wordt een no drinking zone

http://www.thailandgek.com/t1778-thailand-wordt-een-no-drinking-zone#6421

Opnieuw bar 5 jaar gesloten in Pattaya. Ook is hun vergunning onmiddellijk ingetrokken. Bij een inval in de club gisteren hield de politie veertig minderjarige klanten en een minderjarige ober aan.

ReneThai : Overwintering in Thailand

http://www.thailandgek.com/t1041p15-overwintering-2013-2014-week-7#.VhET4xPEqik.diigo

Ik ging er natuurlijk weer met de bus naartoe , eerst 74 tot het Victory Monument , en verder met 108 , totaal 16 baht !! Dusit ZOO is een leuke dierentuin en er wordt volop gerenoveerd . De toegangsprijs voor een volwassen buitenlander , ja buitenlander staat er weer bij dus aparte prijzen , 100 baht .

Russische man gevonden opgehangen in Jomtien

http://www.thailandgek.com/t1944-russische-man-gevonden-opgehangen-in-jomtien#.VhEK_zcSRGc.diigo

De man droeg een rood sport T-shirt en zwarte korte broek, en had een nylon touw om zijn nek, met het andere uiteinde aan een boom in een bos achter Wat Krathuang Thong bij het Jomtien strand aldus luitenant Nakornrat Nonsilad. Toen de Politie arriveerde om 10.30 was hij al minstens 3/4 dood

thailandgek.nl op Facebook

https://www.facebook.com/thailandgek?fref=ts

✓ Als je Thailand wilt bezoeken, vind je hier een schat aan informatie.
✓ Onze passie voor Thailand willen we graag delen met anderen, reizigers helpen reizigers.

Thailand Gek Club - Reizigers Helpen Reizigers

http://www.thailandgek.com

Nederlands meest gezellige Thailand forum. Onze passie voor willen we graag delen met anderen - je interesseert je in het Boeddhisme - je houdt van Thaise mensen - je vindt Thailand prachtig.

Een reactie posten